Kväll.

Sho<3

Chingyza kom inte hit heller >:  Så fick sitta och stoppa i mej tonfiskpajjen själv..
Eniwejjs så har jag trögat hela kvällen. Kollade oxå på cars[igen] med Dani.

Nu har jag inget att göra, funderar på att ta itu med nå läxor så att jag har mindre tills imorgon.. Men serri, vem orkar? ._.

Borde dessutom gå och lägga mig tidigare idag, funderar på att fa och spring imorgon på morgonen..

Xx

TISDAG

Hello.

Tänkte börja aktivera mig med bloggen igen, haha fast brist på bilder men d skiter vi i nu. Alla vill ju veta om mitt intressanta liv-not.

Eniwejjs så började skoldan för min del kvart före 10. Tänkte att jag skulle stiga upp kl.8. Men gissa vad? vaknade kl.7 och var hur pigg som helst. Försökte somna om och då klockan ringde var jag skit trött? Men med tanken på att jag somnade först klockan 2 igår natt så förstod jag varför.

Trögade fram och kom på att jag var tvungen att gå till skolan tidigare, eftersom jag hade glömt nå matte papper och kunde inte laga läxan.. Iaf. så var skoldan mega trög. Slutade kvart före 4 och for och köpte choklad med Kata och JosseE (A)  Hade tänkt att jag skulle sluta äta choklad eftersom många i skolan påstår att jag har choklad med till skolan varje dag, men det har jag ju inte (A) *host. Hade ju inte med nått idag iaf...
Jaja sen gick vi till yrkes för att kolla om dom hade tid att pierca mitt öra, men icke. Fick tid till nästa vecka ist.

Då jag kom hem hämtade jag Dani från hans barnvakt och började laga mat. Värsta hemmafru?! haha neeeej!
Lagade iaf tonfiskpaj. Men sen kom mamma hem och började laga nå azn food och sa att hon ska äta det ist. och jag bara ehh diss >: Så ska dra hit Tony,Duy och Rossi så får dom käka med mej sen 8)

Annars så ska jag väl chilla bottni ikväll. Imoron är dt nå Vi Dag i skolan? Har no fakking aning vad dt e, men låter ju najjs. Lixxåm, missar alla timmar förutom konst. Och konst är ju alltid najjs.

Nej nu ska jag och städa rumme, så pusshej ha dt bäst<3

00:06

Funi says:
ja vill ha nudlar
zi says:
omfg
världen håller på å gå ner
EN VIETNAMESE SOM INT HAR NUDLAR I HUSE?
vart e världen på vä
väg*
Funi says:
vem har inte nudlar?
Tony says:
KATASTROF
zi says:

TAKE OVER
GET DOWN "Swarchnigger"
hahaha
Funi says:

wtf



övertrött?

TISDAG

FÖRST AV ALLT:  GRATTIS LUDDE! SWEET 16 IDAG!! Bara du skulle kunna dra dej hem nu från Kanada?  (haha fast du är påväg..)


Igårkväll kom Tony hem. Rossi kom hit först och väntade 100år på mej eftersom jag var upptagen med Dani, men till slut kunde vi dra oss iväg. Hade förväntat mej att han skulle vara helt hårlös på huvudet och 6prickar på pannan eller nått, men tack och lov var håret nog kvar. Han hade varit på nå Buddha läger om nån undrar 8))
Efter en stund joinade Duy och vi dro oss iväg till mitt och käkade nudlar mitt på natten. Sen slocknade alla på min säng<3

Vaknade idag och var skitförsenad till frissan! Kollade i rummet och Rossi var försvunnen?, Duy låg fortfarande kvar och sov och Tony hade förflyttat sig till soffan i vardagsrummet Zzz. Haha epic<3 Var bara Johannes som fattades..
Värta stress till frissan, fick en ny tid -> altså vänta i 45min. så jag gick runt på stan.
Nu är jag nyklippt och alla slitna äckliga toppar är borta<3 Skönt.

Får se vad kvällen bjuder på senare, men nu -> mat<3

XX.

SÖNDAG

Hello.

Helt najjs kväll igår. Träffade på en från Tammefors och hans vänner, lärde känna dom typ D!RR och sen efter dt brumbrum runt pch stannade @Vons på några öl. Inte jag då, dom andra.
Resten är privat så jag lägger inte upp dt på bloggen.


Idag så ringde mamma och muta mej med 5€ för att städa hennes rum. Jag bara nolife så why not??
Bara att smätt på nå fiiliis musik, sen och städa.

Ha en bra dag<3   XOXO: Funi

RSS 2.0