FREDAG..??

GHAAH!


JEFFLA NICE DAG!!<3 LOVE IT.
Hade först skit härlit med mina vänner! Racletten smakade bra, till efterätt blev dt färska jordgubbar doppad i smält vitchoklad<3   + grillad marshmallows<3
Sen när vi var mätta och belåtna fick vi en impuls lust att sticka till Sandåsen och ta oss ett dopp! Så vi brummade iväg. Alla simmade, förutom Säzzä<3   Och d var så mega skönt i vattnet!! OCH JAG KAN SIMMA NU!! hahaha!!!

Men smakade kanske lite för mycket av vattnet så vi blev helt crazy, haha.
Men jeffla kul hade vi! Sen började dt plötsligt åska, så jag+Lissi brummade iväg till JosseEs där vi alla 3 smättade på en film och glodde i någrra timmar.

Kom hem, trögade på datorn och så ringde syrran och sade att hon ska ta med några kompisar hit och kolla film. Like WTF och mitt rum såg ut som om Irak och USA hade krig, så stresstädade.
Trögade sen några timmar till framför datorn, jeffla nice konversation med da azn<3  Fick sedan plötsligt nå impuls lust att fara ut, så jag frågade min kusin om han ville komma efter mig så far vi ut och kör. Johannes joinade oxå och dt var mega najjs! Tills dt plötsligt började ösregna,blixtra och åska!! FAKKING SCAAARY! e ju så jeffla rädd för åska och blixt, men mega mysit att sitta i bilen dock.

Nu ska jag se om jag får tillbaka mitt rum snart, sen blir dt väl att ta natten..
'Så jag säger Gonatt<333



Xoxo; Funi


TORSDAG

shasha<3

På tal om tråki blogg.
Nemen om ni undrar varför jag inte har så mkt bilder på bloggen är det på grund av att min dator är så gott som sönder. Så jag orkar inte börjar ladda upp en massa bilder på våran almänna dator.. Lite privat ska det väl oxå vara 8) ?

Eniwejjs så ska jag + Sara & JosseE sticka till Lisas ikväll. Raclettkväll<3
Ska no bli riktit mysit, men före d har jag en hel lista med grejjer jag måste göra ._. 
Men ni ska ha en bra kväll!! 

Xoxo; Funi



kom ihåg:


TISDAG

Aaarå.

Aktivast här. Nemen händer inte ett skit i mitt liv så hade inget att blogga om. D har ju vari Jakobsdagar oxå men hela veckan blev bara skit-> jobb.   Fifän
Hmm när ska man egentligen får njuta av sitt sommarlov?  Men vill man ha pengar så får man lida lite pin.

Eniwejjs så var jag med JosseE & Lissi igår. JosseE trodde typ att jag var död då jag inte svarade i telefon? 
Nemen hade nog riktit kul med tjejjerna<3
Då jag kom hem kollade jag på världens bästa film med sis. A walk to remember<3 Bölade i stort sett genom hela filmen.. Den var så söt!

Startade dagen idag med tidi uppväckning och så släpade jag med Dani till Rossis ~>barnvakt D!RR.  Altså barnvakt till Rossis lillebror då..  Men Rossi var där och hjälpte mig, tack gode gud. Annars skulle jag ha dött...
Jaja vad händer ikväll?  Ska typ till Lissis. Raclett kväll med tjejjerna. Trevlit trevlit. Nu ska jag och städa, sen fixa mej och brumbrum iväg.  Så ha en bra kväll!<3


CHING<3

Söndag ~natt

Häj<3

Tillbaka från Vasa.
Kom hem på söndag kl.4 på morgonen. Haha mysit<3

Har annars haft en helt okej dag. Började med jobb, men supersnälla Lissi kom dit och höll mej sällskap! Shit vad man hade saknat henne! Sen mot kvällen for jag till Luddes, där Johan,Lissi och Daani oxå var. Vi for till mäcken  och till stan ett varv.  Efter det brummade vi iväg till Lissis, där killarna tog nakendopp. HAHAH.
Sen skjytsade snälla Johan hem mig.  Har haft en riktit bra kväll!


Nu borde man kanske fara och sova.. Ska släpa med Linh och Dani till stan på morgonen, hehe. Behöver ett nytt fotoalbum och ska beställa tid till frissan.. Älskar mina kluvna toppar-_-
Mamma hade varit för några dagar sedan och framkallat alla bilder i kameran!! Hade sjukt många onödiga bilder jag inte hunnit radera så nu har jag en hel hög brevid mej jag inte vet vad jag ska göra med... 
Haha.

Näj säger godnatt nu<3


Puss<3

ONSDAG

GRATTIS CHRIS! SWEET 16!<3

Befinner mej just nu i Vasa. Haha sällan? Men jobb är jobb.

Blev sweet 16 för några dagar sen oxå. Jävla kul dag! Ledi från jobbe och fick träffa alla mina underbara vänner! Hade saknat dem så mkt!<3

Sen jobb igen. Men no money-no shopping. Klirr i kassan skadar ju aldrig och tror att jag bara ska jobba denhär veckan så är jag färdig i Vasa! WHOHO!!

Eniwejjs så var det hel chill dag idag. Vädret var piss på morgonen men blev bättre sen mot dagen, inte lika varmt som igår dock men nice!<3  Såna här dagar vill man helst vara på stranden och chilla bottni med vännerna! haha.
Efter jobbe gick jag runt butikerna och köpte babykläder.MISSTOLK INT (A) Köpte till mammas kompis barn, eftersom han hade bakat en jätte fin tårta till mig på min födelsedag! ^^  Altså mammas kompis då, inte bebisen.
Inatt blir det jobb igen. Nattshift whoho. Ska försöka vila upp mig nu och mysa med Ben&Jerry's (A) Köpte den för några dagar sen men hann aldrig äta den. Smälte då jag gick hem med den i hettan så jag stoppade den i frysen en stund och skulle vila så länge... Wiips så somnade jag och vaknade 14 timmar senare.... hahaa smidigast.

Men ni ska ha en bra kväll<3
Pusshej<3





FREDAG

Hello<3

Whoh. Konstigt att jag inte är super trött nu?
Stressjobbade i glasskiosken då dt plötsligt dök upp 100pers på samma gång som skulle ha glass...  Men tiden gick snabbt och i början klantade jag till det ordentligt men man lär sig av sina missatag. Klirr i kassan blev det oxå.

Slapp att jobba natt idag, SKÖNT DE! Nu kan jag vila upp mej tills imorgon istället. Blir att jobba natt då ist.
Hoppas att man fortfarande lever på sin födelsedag? Saknar mina vänner så otroligt mkt!<3


Btw kom att tänka på danges händelse igår. En fågel tyckte tydligen att den skulle ta och skita på mitt ben då jag satt och solade. Sprang runt och skrek som värsta idioten, men vadå.. Det var äcklit. Euw.
Berättade dt till min chef och hon skrattade? Sen sade hon att skit betyder tur. Eller nått liknand.. Dt var iaf vad jag hörde och fattade nada så jag ringde mamma för att berätta om den hemska händelsen. Och hon skrattade. Halå inget kul ju med dtdär..

Eniwejjs så borde jag ta och sova nu...  Lång dag imorgon så ha dt bra. Puss<3

TORSDAG

Först av allt.
Sorry sorry sorry för att mina inlägg e über tråkiga och utan bilder!! Men har släpat med min syrras inte-så-högteknologiska dator så dt går inte att peta in kamerans minneskort så de får vara såhär nu tills jag kommer hem.

Eniwejjs så kom jag för en stund sen hem från arbetet. 8timmars arbete idag! Helt chill men på samma gång jätte tröttsamt. Hade mega svårt att stiga upp idag O_o omgomg. MEn träffade Nhi idag och en av hennes kompisar så d va ju trevligt<3
Köpte oxå en Torres speltröjja. (vet att jag har sagt 100 gånger att inte köpa nått... Men kom igen. TORRES!!<3) Haha(A) 
Men jag köpte inget annat förutom de! Utan satt och catchade lite bränna istället då jag slutade. WAY 2 GO.
Jaja, bord hoppa i duschen nu och förbereda mej mentalt inför morgondagen. Kommer att bli en jobbig dag.

Så här ska shemat se ut:
Uppstigning klockan 9.00
Jobb i grillen klockan 10.00-16.00
Jobb i glasskiosk 16.00-20.00/21.00
Efter dt jobb i grillen till natten.  Ojoj.

Nej nu ska jag och duscha. Kommer att vara död på min födelsedag...

Puss<3

ONSDAG ~natt

HÄJ!

GO SPAAIN<3 (visste ju att jag hade rätt då jag köpte domdär futisshortsen till Dani)


FÄN ATT MAN INTE HADE NÅN TV OCH MISSADE MATCHEN!!! Men istället tog ja ett välbehövande tupplur.   FÅR KOLLA FINAL ISTÄLLET OMGOMG<3  Nu ska jag fixxa mej ti arbete.  Ojoj, Puss ha d bra<3


ps*  i need redbull-

ONSDAG

UPPSTIGNING IDAG KLOCKAN 9.30.
Sovd helt mega skönt till mamma kom hit till Vasa och väckte mig klockan 8-.-
Men fick ju iaf visa vad jag hade köpt till Dani plutt och sen somna ja om.

Klockan 10.00 började arbetet och blev fram till  klockan 17.30.
Sen shopping. Im bored when im not working okej?  ><   Men tänkte bara att jag skulle kolla, inte köpa nått! Gick bra tills jag hittade ett halsband som var mega cute, köpte dt och kom på mig själv. Snabbt som sätän sprang jag ut från butikerna. HAHA.
Nu sitterjag här och är mega trög. Ingen tv har man heller så vm missar man dåä.  ):
Klockan 1inatt blir det jobb igen, fram till 5.00.

Var får jag allt ifrån?   -REDBULL.


Ne nu ska jag tyng mej i nå hörn.
puss<3

TISDAG

Shasha bloggen<3

..en trött Funi häär. omg.


Eniwejjs har jobbat 7 timmar idag. 7 fakking tröttsamma timmar. Haha men money<3<3
Jobbade lika mkt igår oxå så jag fick ihop 85€ idag. KACHING SHOPPING D!RR<3

Men var så slut i fötterna så jag orkade inte ens shoppa?! De va wtf.
Men köpte iaf nått smått. B.la en kjol med volanger, turkos nagellack, ringar, t-paita,skor & futis shorts till Dani [ESPANIA!! DI MÅST VINN VM!!<3] och 2 shorts till lilla Figo som fyller 1år idag<3
Lissi och Josse var en stund och shoppade med mej igår.  Via telefon! haha.  Och Lissi var idag igen, via telefon...
Saknar mina vänner så otroligt mkt!<3

Imorgon ska jag jobba till natten. Kommer att va helt slut.. Som om jag inte är det redan.. Fifan. haha


Eniwejjs så sitter jag nu i syrrans lägenhet. Helt ensam med främmande människor. Jättetrevlit. Är ännu till så jeffla pissnödig men vågar inte gå och kissa. What if dom står utanför dörren och typ har en pinne de ska peta mej med?
Hur läskigt är inte det? 

Annars så gillar jag Vasa. Massa trevliga människor här.<3  Och förutom att de ämnen som är viktigaste på jobbet(finska + matte)  och att jag går runt och luktar mat så är det helt okej!   Jag kör ju på finsvengelska! haha.
Btw såfickjag veta en inte så kul grejj idag. Måste kanske jobba på min födelsedag.. 95% säker på det.. Betyder inget party ihelg :(  fifan.

Men neh, nu ska jag ta risken och gå och kissa.
Ha det bäst<3


Xoxo; Funi


SÖNDAG

Sha<3


Vaknade idag runt 4tiden!! omg. Där for hela dagen.. Men var så himla skönt att få sova ut!!
Ännu till då jag gick och lade mig runt 6-7 tiden (A)  hahah.

Trögade fram tills nu, och Sara ringde just. Så nu ska jag fixa mig, sen ska vi och fika.
Ha det bra så länge<3




Xoxo; Funi


LÖRDAG -natt

Häääj<3

Björn Rosenström in my ♥


Jobbet i Vasa var altså att hjälpa till i en grill. Förutom att jag gick runt och luktade vårrullar, brände mej på het olja, skärde mig på rivjärn + stod i 16 timmar ena dagen så var det riktit kul! Trevligt folk var det oxå, hähä.
Men moneymoneymoney<3
Fick ju altså stå i grillen i ca. 16 timmar i fredas. Kom till syrrans lägenhet, duschade och vips var klockan halv 6. På morgonen. 3timmars sömn naminamnam sen och jobba igen i några timmar. (+ powernapp,hehe) Klockan sex började jag fixa mig och så skulle jag iväg till Konsär som sagt. En sliten Funi som gick runt och sökte efter rätt buss till Klacken Lillby var nära att få damp. Haha bor ju inte i Vasa så jag är inte så van med att åka buss där, men hittade till slut!!

Otroligt kul kväll kan jag bara säga!! Riktit mega najjs<3

Men nu ska jag och stoppa i mej mat, sen och sova i 100timmar!! <3



Xoxo; Funi


<3

HEJDÅ SES PÅ LÖRDAG!!
NU -> VASA!!
SEN PÅ LÖRDAG --> BJÖRN ROSENSTRÖM + KULKUL MED VÄNNER!! <3




Xoxo; Funi

TORSDAG

Shasha!!

Vaknade till pissväder idag. Usch. Dagen startade inte så bra heller. En av mammas vänner erbjöd mig ett jobb till Vasa i några dagar. KA-CHING. Blev såklart glad, men sen visade dt sig att jag skulle åka till Vasa idag och stanna där till söndag. Normalt skulle det vara okej! Men inte denhär helgen!! Kände hur paniken började stiga, har biljett till Björn Rosenström på lördag!!

Fick välja mellan 2 saker. Pengar eller Björn Rosenström + ha kul med mina underbara vänner.
Tortyr! Jag behöver pengar! Men på samma gång valde jag Björn Rosenström före popkalaset.. Och det var nära att jag var tvungen att sälja min BRbiljett!! men mamma pratade lite och det slutade med att jag fick båda sakerna!!
Altså jag åker till Vasa om några timmar, och kommer hem på lördag. Eller så åker jag direkt från Vasa till konsären.. Fett najjs ju! Så i dont give a shitt om vädret är piss! Jag är super glad nu!!

Haha ska och fixxa mej nu. Sitter ännu i pyjamas.. Hujjhujj.
Kommer anatligen inte att uppdatera bloggen i några dagar, men vi ses!!!



Xoxo; Funi


ONSDAG ¨natt

nee har så boring nu så jag tror att jag sticker ti Jennys en stund. Ryktes om att chingysa e där.. Muaha.

Pusshej<3

ONSDAG

Idag steg jag upp tidigt! Duktit Funi. Men har fått värsta ångest då jag sover bort dagarna så jag tänkte att jag borde göra nått vettigt idag så jag tog och dammsugade hela huset,moppade golvet + diskade. Kände mig super duktit efter det så jag belönade mej själv med glass.

Senare frågade Rasse om jag joinade till Sandåsen. Tycker inte om att köra dit pga. den äckliga vägen + att mina linser är helt fucked up och jag har inte hunnit beställa nya så jag skulle sitta på med honnom.
Stressfixade mej och så ringde Lissi och sade att hon skulle komma till mitt och vänta på våra skjyts då hon skulle sitta på med Ludde.
Men så ringde Rasse plötsligt och sade att de redan var på väg?  Diss. -.-
Var så jävla förbannad. De kunde väl åtminstonen vänta och ringa om de nu frågade oss att komma med? Neeej, istället stressfixade man sig och så for de bara iväg. Jaja, gjort är gjort.
Men jag tål bara inte dehär med diss. Hatar det. Har redan varit med om det så det räcker livet ut. Varför ens göra så? Men gjort är gjort.
Så då Lissi kom hit cyklade vi iväg till Gamla Hamn. Där satt vi och chilla och prata massor. Efter det bestämde vi oss för att åka tillbaka till mitt och baka nått gott. Blev chokladmuffins och film.
Så ringde Anna och sade att jag skulle komma till Tanjas så då for vi dit. Lissi stannade där en stund men så var hon tvungen att fara hem då hon ska till Danmark inatt. Ha en trevlig resa hun<3
Så jag satt kvar vid pervoTanjas i några timmar och chillade med henne, Anna & Cathja. Konstiga diskussioner hade vi.. Trevlig kväll blev det trots allt.<3

& nu sitter jag här. Funderar på att knarka Gossip girl men vet inte om jag orkar...





Xoxo; Funi




RSS 2.0